YOGALESSEN IN CULTURA
NOOTDORP

Yoga helpt om je lichaam soepeler en krachtiger te maken. Daardoor voel je je fitter en krijg je meer energie.

Yoga maakt gebruik van de samenhang tussen lichaam, adem en bewustzijn. Je wordt bewuster van je adem en leert een natuurlijke, ontspannen wijze van ademen.

Yoga leert je het verschil te ervaren tussen spanning en ontspanning en reikt je technieken aan om tot diepere ontspanning te komen. Dit kan bijvoorbeeld een betere nachtrust bevorderen.

Yoga nodigt je uit de rust en stilte in jezelf te vinden.

Yoga bij CulturA in Nootdorp

De yogales wordt gegeven in de balletzaal van CulturA & Zo, een royale en rustige ruimte in het hart van het culturele centrum.
De lessen worden gegeven in de vorm van een rustige flow op basis van hatha yoga.

De lessen duren 60 minuten; houd rekening met 10 minuten uitloop. Je kan ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les binnenkomen.
Je neemt je eigen matje en (hand)doek mee. Eventueel een kussentje als je het prettig vindt om daarop te zitten.

Tarief

Het lesgeld bedraagt in (de eerste helft van) 2024 € 38,25 per maand, gebaseerd op 10 lesmaanden en 40 lesweken per jaar, € 9,56 per les.

De lessen vervallen op de volgende data:
in de eerste helft van 2024: op 2/3 januari, 20/21 februari, 30 april/1 mei en 21/22 mei 2024. Ook zijn er geen yogalessen gedurende de (school)zomervakantie (13 juli tot en met 25 augustus 2024, 6 weken).

Babette Bremer Yoga behoudt zich het recht voor om vanwege ziekte of onvoorziene omstandigheden een les te laten vervallen; het lesgeld wordt dan geretourneerd of verrekend.

Wanneer je onverhoopt de lessen (tijdelijk) moet staken vindt er geen lesgeldrestitutie plaats. Opzegging dient een maand voorafgaande aan de nieuwe maand schriftelijk te worden gedaan (één maand opzegtermijn).

Het deelnemen aan de lessen is geheel op eigen risico. Babette Bremer Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen.

Wil je een keer sfeer komen proeven?

Wil je een keer sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles (€ 8,50) door een berichtje te sturen naar babette@bremeryoga.nl

Yogalessen in Nootdorp

Dinsdag van 20.45 – 21.45 uur
Woensdag van 09.15 – 10.15 uur

Adres

CulturA & Zo
Dorpsstraat 7
2631 CR Nootdorp

Yogalessen Nootdorp CulturA - Babette Bremer

Ik voel me na de yogales veel beter, vitaler maar ook zachter.