YOGALESSEN IN HAAGS YOGACENTRUM
DEN HAAG

YOGALESSEN IN HAAGS YOGACENTRUM
DEN HAAG

Als je wekelijks een yogales volgt zal je merken dat hetgeen je op de yogamat leert en ervaart gaat doorwerken in je dagelijkse leven!

Haags Yogacentrum in Bezuidenhout

Het Haags Yogacentrum is een kleinschalig yogacentrum in de wijk Bezuidenhout in Den Haag. De ruimte wordt alleen gebruikt voor yoga en gelijksoortige activiteiten. Het is een fijne, lichte, rustige ruimte met een echte yoga-sfeer!

De studio ligt centraal voor mensen uit Den Haag centrum, Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve en Voorburg.

Er zijn yogamatten, kussentjes en dekens aanwezig. Je kan ook altijd je eigen matje/doek meebrengen.

Milde hatha yoga op de maandagochtend

In hatha yogalessen worden oefeningen en houdingen gedaan met als uitgangspunt de bewegelijkheid van de wervelkolom. Vanuit de oude yogatraditie wordt de wervelkolom beschouwd als het belangrijkste doorvoerkanaal van energie/prana. De bewegingen hoeven niet perse heel intensief te zijn om daarvan op fysiek en energetisch niveau toch profijt te hebben.

Op maandagochtend wordt in het Haags Yogacentrum een milde hatha yogales gegeven. Daarmee wordt bedoeld dat er meer nadruk zal liggen op souplesse van de lichaamsgewrichten en de energetische doorstroming van het gehele fysieke en meer subtiele systeem. Er worden minder oefeningen worden gedaan die voornamelijk fysieke kracht of uithoudingsvermogen vragen.

Doel van de les is om de algehele bewegelijkheid van het lichaam te verbeteren, het lichaamsbewustzijn te vergroten en op een toegankelijke manier “aandacht en onderhoud” aan het lichaam te geven.
Deze les is daarom zeer geschikt voor personen waarbij bijvoorbeeld door de leeftijd, of door herstel na een blessure, de souplesse in de gewrichten wat achteruit is gegaan. Door het doen van milde hatha yoga bevorder je het zelfgenezend vermogen van je lichaam, besteed je aandacht aan je mentale en fysieke balans, de algehele vitaliteit, en onderhoud je de bewegelijkheid van de gewrichten. Interesse? Meld je dan aan voor een proefles!

Tarief

De lessen worden aangeboden op basis van een abonnement systeem.
Het tarief bedraagt in 2023 per maand € 49 of per kwartaal € 142 voor 46 lessen per jaar.

Wil je een keer sfeer komen proeven?

Meld je dan aan voor een proefles (voor € 10) door een berichtje te sturen
naar babette@bremeryoga.nl of vul het contactformulier in.

Zie voor meer informatie de website van het Haags Yogacentrum.

Yogales op maandag

10.00 – 11.15 uur Milde hatha yoga

Yogalessen op woensdag

18.45 – 20.00 uur Hatha yoga
20.30 – 21.45 uur Hatha yoga

Adres

De Sillestraat 13
2593 TS Den Haag

Yogalessen Den Haag - Babette Bremer

Door de yogalessen voelt mijn lichaam soepeler en mijn hoofd rustiger; ik slaap nu beter en dat merk ik ook overdag.