YOGALESSEN IN NOOTDORP
BABETTE@HOME

De yogales bestaat uit bewegingen/houdingen (asana), gecombineerd met ademoefeningen (pranayama) en voor beide is een vorm van aandacht en concentratie nodig.

In de yoga laten we de adem de beweging ondersteunen. Door de adem en de beweging samen te laten gaan ontwikkel je op een zachte manier ruimte in je lichaam.

Daarnaast wordt je lichaamsbewustzijn hierdoor vergroot; je gaat ruimer en vrijer ademen en het brengt je gedachten tot rust. Dieper ontspannen gaat daarna vaak vanzelf.

Yogales bij Babette@home

Yogales in een prettige, huiselijke sfeer met uitzicht op de tuin; je bent welkom bij mij thuis voor een kleinschalige yogales (maximaal 6 personen)!

De les duurt 75 minuten waarna je nog even tijd mag nemen om na te genieten met een kopje thee! Je kan ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les binnenkomen. Je neemt je eigen matje en (hand)doek mee. Eventueel ook een kussentje als je het prettig vindt om daarop te zitten.

Tarief

Het tarief bedraagt € 11 per les op basis van een strippenkaart van 5 of 10 lessen.
De strippenkaarten zijn respectievelijk 7 en 12 weken geldig.
Een losse les bedraag € 12,50.

Wil je een keer sfeer komen proeven?

Wil je een keer sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles (€ 8) door een berichtje te sturen naar babette@bremeryoga.nl of vul het contactformulier in.

Yogalessen in Nootdorp
Babette@home

Vrijdag 09.15 – 10.30 uur

Adres

Fellowshiplaan 67
2631 ML Nootdorp

Yogales Nootdorp bij Babette@home

Babette zorgt met haar rustige zachte stem dat je vrij snel uit je hoofd bent en veel meer op je lijf gericht. De ademhaling wordt rustig en ontspannen en alle spiergroepen komen aan bod. Babette leidt je zachtaardig door alles heen. Een wekelijks uitje!