YOGALESSEN OP HET STRAND, IN HET BOS
OF AAN HET WATER, ZUIDERSTRAND & NOOTDORP

YOGALESSEN OP HET STRAND, IN HET BOS
OF AAN HET WATER, ZUIDERSTRAND & NOOTDORP

Zon, zee en zand. De wind door je haren en een wijds uitzicht.
De geur van gemaaid gras, verse aarde en bloesem. Het geluid van vogels en eenden. Een briesje over je gezicht. Het ruisen van de golven van de zee, al deze elementen kan je intens ervaren door het doen van yoga in de buitenlucht. Aan zee, in het bos of aan het water.

Yoga Outdoor – Zuiderstrand & Nootdorp

Zodra de temperatuur voldoende hoog is (vanaf tenminste 20 graden) en het niet te hard waait is er de mogelijkheid om mee te doen met Outdoor Yogalessen.
Strandyoga op het strand, nabij strandtent De Kwartel (te bereiken via de opgang van de duinen aan de Fuutlaan) of nabij strandtent La Cantina (te bereiken via de opgang aan de Houtrustweg, Strandslag 12, Den Haag).

Yogales in het Bieslandse Bos op een prachtige locatie midden in de natuur of aan de Dobbeplas (naast Restaurant Buytenhout).

Heb je interesse? Laat het mij dan alvast weten via babette@bremeryoga.nl of vul het contactformulier in. Dan geef ik je tijdig een seintje.

Strandyoga Den Haag

Op het Zuiderstand, nabij strandtent De Kwartaal (via de opgang van de duinen aan de Fuutlaan), of nabij strandtent La Cantina (via de opgang van Strandslag 12, Houtrustweg)

Yoga Outdoor Nootdorp

In het Bieslandse Bos en aan de Dobbeplas (naast Restaurant Buytenhout).

Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie, zet al mijn zintuigen aan. In mijn eentje doe ik dat niet zo gauw, maar ik ga graag mee met een les van Babette. Echt een cadeautje!